Notelle lanceert feestweek programma 2014!

NOTELLE BAR AVENUE – Op veel agenda’s, kalenders op het toilet en verlofkaarten van vele werkgevers in de regio, staan deze dagen al maanden cursief, onderstreept én met dik gedrukte letters genoteerd.. ‘Feestweek 2014 in Beverwijk’! En als één van de aller eersten heeft Notelle Bar Avenue zijn programma gepresenteerd! Sla vast paracetamol in, want de Feestweek Beverwijk gaat op de Koningstraat zes dagen los met onder andere Bernard Karsten, DJ Cor, Superstar Disco, Mr. Saxo en Different Cook.

Traditiegetrouw begint het feest in de Koningstraat al op dinsdag, een dag voor de feestweek van start gaat. Op 12 augustus wordt gevierd dat de bekende bar negen jaar bestaat. Dat gebeurt met speciale drankjes, maar natuurlijk ook met muziek. Zanger Henk Dissel en DJ Paulus zorgen samen voor een knallende start van zes dagen gezelligheid.

2014-07-3023-36-11

Woensdag 13 augustus wordt de Notelle Bar Avenue officieel geopend door zanger Bernard Karsten en DJ Cor & DJ Toine. Zij zorgen ervoor dat het dak van de tent gaat! Bernard Karsten is bekend van de hit ‘Laat de zon maar schijnen’. DJ Cor (‘Hee Hoo Coolio) draaide jarenlang in de Surprise Bar en het Cooldown Café in Amsterdam en staat nog altijd garant voor een avondje gezelligheid. Hij draait samen met DJ Toine, een all-round DJ met ruim 15 jaar ervaring die weet hoe je een feestje moet bouwen.

Na afloop van de kortebaandraverij op donderdag 14 augustus zorgen de beste dj’s uit Beverwijk en omstreken voor een knalfeest dat tot in de kleine uurtjes duurt. Namen worden niet genoemd: kom maar gewoon langs om te kijken wie er draait. Het wordt gegarandeerd gezellig op de Notelle Bar Avenue!

Vrijdag 15 augustus staan de Beverwijkse Café Games op het programma. Dit is een officieel onderdeel van de Feestweek Beverwijk waarbij teams bij verschillende horecazaken een opdracht moeten volbrengen. Na afloop van de Café Games verandert de Notelle Bar Avenue in de Superstar Disco vol verrassingen. Doe je afropruik op, trek je glitterblouse aan en de dj’s op het podium doen de rest!

Zaterdag 16 augustus draaien de dj’s aan het begin van de avond golden oldies. Na 22.00 uur klinkt muziek vanaf de jaren ’90 uit de speakers. Mr. Saxo geeft een extra feestelijk tintje aan de avond.


http://www.youtube.com/watch?v=
vdVwDzqO8jU

Cookieinstellingen