Aftrap feestweek 2014; bier en limonade staat koud!

BEVERWIJK – De pony’s en de paarden staan al te trappelen om de hoefijzers op de Zeestraat in het asfalt te drukken. Op het programma; een hele dag plezier en vertier voor jong en oud, bij de aftrap van de feestweek 2014! De voorzet is gegeven en hoeft alleen nog te worden ingekopt!

Voor de kleine ‘Wijkertjes’ begint het feest al vroeg, want aanstaande woensdag vanaf 11.00 uur kunnen zij, met dank aan de familie Scholten, boven op de rug van een pony, in galop over en door de Zeestraat!

q3pswb0jf6ujr5p32fcqesqql

Vanaf 13.00 uur staat er op het podium bij Cafe Zimple al een zanger klaar om zijn muzikaliteit te delen, en kunnen we aansluitend lachen, gieren, brullen met oud Hollandse spelletjes. Om 14.00 uur start daar de “Ik hou van Holland middag“.

Na een jaartje afwezigheid zal de traditie van het ringsteken weer terugkeren in de Zeestraat. Een aantal enthousiaste Beverwijkse ondernemers hebben het mogelijk gemaakt dat  “Het aangespannen paard”  om 18.00 uur zijn ereronde door Beverwijk zal rijden, waarna om 19.00 uur het ringsteken zal beginnen.

De deelnemers van het ringsteken zullen er op hun best uitzien en traditiegetrouw zal de dame die deze avond de mooiste hoed draagt worden beloond met een leuke prijs.

De paarden staan te trappelen, het bier staat koud en de Zeestraat heeft er zin in, tot de aftrap van de feestweek 2014!

Het programma:
lf1rw0gh0mayl4wa55cdr9x3z