Tata Steel verlengt samenwerking met Telstar

Foto:

Bij de start van het nieuwe seizoen bevestigt Tata Steel dat het opnieuw partner zal zijn van voetbalclub Telstar.  Waar voorheen Tata als naamsponsor fungeerde, wordt komend seizoen op een andere manier invulling gegeven aan de samenwerking. Tata verbindt zich met name aan de activiteiten voor jongeren, waaronder het Telstar Thuis in de Wijk / Playing for Succes programma en diverse jeugdclinics.

“We hebben ervoor gekozen om onze ondersteuning van Telstar in lijn te brengen met ons omgevingsbeleid, dat als thema voor de komende jaren ‘Future Generations’ heeft”, aldus Hans Fischer, directeur van Tata Steel in IJmuiden en Chief Technology Officer van Tata Steel.  “Ons bedrijf heeft een lange historie in het ondersteunen van de lokale gemeenschap rond onze vestigingen. Dat is ook een van de kernelementen van de wereldwijde bedrijfsfilosofie van Tata Steel en moederbedrijf Tata. Samen met Telstar gaan we jongeren stimuleren om bijvoorbeeld een tijdelijke leerachterstand in te halen en actief te werken aan een gezondere levensstijl. Sport en beweging bevorderen niet alleen de gezondheid van toekomstige generaties, maar helpen jongeren ook om een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Daarnaast is het natuurlijk gewoon leuk om met leeftijdgenoten actief bezig te zijn. Ik kijk uit naar een succesvolle invulling van de samenwerking met Telstar”, aldus Fischer. “

20140726195424

“Wij zijn blij met de continuering van de samenwerking tussen Tata Steel en Telstar. Dat Tata Steel inhoudelijk kiest voor een andere invulling helpt ons om onze maatschappelijke activiteiten rond het voetballen te versterken”, aldus commercieel directeur Steef Hammerstein van Telstar.