Nieuwe traditie feestweek; Café Games Beverwijk 2014

BEVERWIJK – De feestweek van Beverwijk heeft er een nieuwe traditie bij. Een unieke samenwerking tussen een aantal cafés in het centrum van de stad, vorig jaar op initiatief van de Notelle Bar, Bar-Bistro De Rode Haan en Café Jan & Syl gestart, krijgt dit jaar een vervolg. Onder de noemer ”Café Games Beverwijk” zullen teams van negen deelnemende cafés op vrijdag 15 augustus de strijd met elkaar aangaan. Hilariteit is gegarandeerd, bezoekers zijn dan ook van harte welkom in de negen cafés.

Elk café vaardigt tenminste één team van vijf personen af. Vanaf 18:00 uur bezoeken deze teams alle deelnemende cafés en op elke locatie wacht hen een nieuwe uitdaging in de vorm van een spel dat moet worden gespeeld. 

dkgqnre8mvq4l1h9sf7irkluk

De deelnemende cafés, met de spellen die daar moeten worden gespeeld, zijn dit jaar Café Jan & Syl (waterwip), Café Dockers (stoepranden), Yello’s Bar-Café (Flügel happen), Bar-Bistro De Rode Haan (zaklopen), Cafe Zimple (buikschuifbaan), Café De Jongens (spijker slaan), Café De Koningen (putten), Café Bij Ons (skippyballen race) en de Notelle Bar (opblaasbare stormbaan). De grote verscheidenheid aan spellen en de sfeervolle ambiance van de deelnemende cafés zullen samen zorgen voor een sprankelend evenement dat een vaste waarde moet gaan worden tijdens de Beverwijkse feestweek. Publiek wordt nadrukkelijk uitgenodigd om de verrichtingen van de deelnemende teams te komen volgen. 

Vanaf 17.00 uur verzamelen de teams in café De Koningen. Om 18:00 uur start in elke van de genoemde locaties de eerste spelronde. Naar verwachting rond 20:30 uur zal in Yello’s Bar-Café bekend worden welk team zich de winnaar mag noemen van de Café Games Beverwijk 2014…!