De Kunstroute Bomenbuurt; „kunst is genieten!”

Foto:

BEVERWIJK – Een evenement dat niet meer weg te denken is uit de Bomenbuurt. Kom op zondag 31 augustus, tussen 11.00 en 17.00 uur beelden, sieraden, tekeningen en prachtige schilderijen bekijken op De Kunstroute Bomenbuurt! Het jaarlijks goed bezochte evenement valt inmiddels onder de noemer ‘traditie’ en wordt voor de 7e keer gehouden. Kunst is genieten, genieten is een kunst!

Om 10.45 uur zal Tim de Rudder, wethouder van de gemeente Beverwijk én bewoner van de Bomenbuurt, de Kunstroute officieel openen bij PopulusArt, Populierenlaan 39a. De route kent een unieke en intieme sfeer omdat de meeste kunstenaars hun werk thuis, in de tuin, garage of carport laten zien. 

2014-08-2111-18-39

Ook in enkele openbare gebouwen is het werk van een aantal kunstenaars te bewonderen en zij geven u daar graag uitleg over. De organisatie is zeer verheugd u te kunnen melden dat nieuwe kunstenaars en locaties in de route zijn opgenomen. Met bijna 50 enthousiaste deelnemers (individueel en groepen) op 23 locaties valt er weer veel te genieten De route kan zowel fietsend als wandelend afgelegd worden. 

Gebruik hiervoor de kunstroutecatalogus die gratis af te halen is bij PopulusArt, Kennemer Theater, Bibliotheek, Stadhuis, buurtcentra, diverse winkels en bij de deelnemende kunstenaars. In deze catalogus staan alle kunstenaars met expositie-adres en plattegrond. U kunt ook door hier te klikken, de route bekijken op de facebookpagina van de Bomenbuurt. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met PopulusArt, Populierenlaan 39a, www.populusart.nl; [email protected]; 06-10491509.

Noot van de redactie, kent u deze nog?