Arjan Postma opent nieuwe avontuurlijke BSO De Duinhut!

Foto:

Na school op avontuur in de duinen en samen Tipi tenten bouwen? Op vrijdag 29 augustus om 15:00 uur wordt de nieuwe buitenschoolse opvang locatie De Duinhut officieel geopend. Op deze feestelijke middag zijn er tal van activiteiten en bouwen ze naast Tipi tenten ook dromenvangers! Om 16:30 komt Arjan Postma, de bekende Nederlandse boswachter, een mooi verhaal vertellen en zal hij de nieuwe BSO openen.

Over BSO de Duinhut

Op deze unieke locatie midden in de duinen kan het niet anders dat natuur, Sport- en Spel en In- en Outdoor een grote rol gaan spelen. Er is voldoende ruimte om te klimmen, te klauteren, speurtochten te houden, hutten te bouwen en moddersoep te maken.

“De locatie van de scouting leent zich perfect voor onze activiteiten gericht op In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Voor de kleuters is er zelfs een apart ingerichte ruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen. Ook gaan wij samenwerken met échte kunstenaars uit Beverwijk en Wijk aan Zee en we hebben een sportleraar in dienst voor onze sportactiviteiten. Zo bieden wij een afwisselend programma afgestemd op de verschillende leeftijden, vertelt Ivonne Broijl, Manager Kinderopvang van Brood & Spelen.”

de-duinhut
Brood & Spelen maakt buitenschoolse opvang leuk én educatief!

Over Brood & Spelen

Brood & Spelen is een dynamische organisatie met een vernieuwende kijk op kinderopvang. Wij verzorgen tussenschoolse, buitenschoolse en kinderdagopvang voor kinderen, vanaf hun geboorte tot ze naar de middelbare school gaan. Wij zijn betrokken bij het kind, de ouders, scholen, verenigingen en de wijken om ons heen. Wij bieden meer dan alleen opvang, door onze persoonlijke aanpak en de afwisselende activiteiten op het gebied van In- en Outdoor, Sport- en Spel, Kunst- en Cultuur en Kleuters. Brood & Spelen heeft 3 kinderdagverblijven, 42 locaties voor buitenschoolse opvang en is actief op 60 scholen met tussenschoolse opvang. www.broodspelen.nl 

Locatie: Scoutinggebouw, Zeestraat 283, 1943 AC in Beverwijk. Toegang is gratis.
Alvast een voorproefje?