Tijd voor gezelligheid in huis en op tafel!

Foto:

BEVERWIJK – De “R”zit in de maand dus tijd voor gezelligheid in huis en op tafel! Aanstaande zaterdag kunt u voor de lekkerste vers producten en brocante snuisterijen weer terecht in de Zeestraat te Beverwijk. Deze editie van de Vers&Brocante markt beloofd weer veel bekende gezichten van standhouders te laten zien, maar ook steeds meer nieuwe standhouders ontdekken hoe leuk het is om met een kraam op deze Bourgondische markt te staan.

Zo is de organisatie trots dat de, inmiddels bekende en beroemde,” Boeren Roker” Vincent vanaf de markt van aanstaande zaterdag het hele visplein onder zijn hoede neemt. Een haringkar, zijn bekende  rokerij en een hele verse vis afdeling met o.a. heerlijke kabeljauw filet, tongetjes, schol, poon, zeebaars, dorade en nog veel meer om op te noemen treft u zaterdag allemaal in de Zeestraat.

Ook voor het eerst deze editie,  poelier “Het Goudhaantje “ met heerlijke gegrilde kippen vers van het spit. 

Speciale broden, heerlijke pasta’s, gedroogd fruit , jammetjes, heerlijke wijnen, bloemen en planten en natuurlijk nog veel meer speciale producten vindt u aanstaande zaterdag allemaal terug op de maandmarkt in de Zeestraat.    

Ondanks deze “ R”  gaan we natuurlijk uit van mooi weer en staan de terrasjes en de live muziek aanstaande zaterdag van 10.00-17.00 uur voor u klaar.

Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat!