Bezoek modelbouwdag meer dan waard

Foto:

Op zondag 7 september organiseert luchtoorlogmuseum “Fort Veldhuis”, in samenwerking met de VWMH (Vereniging van Wargamers en Modelbouwers Haarlemmermeer)  een modelbouwdag. In het museum treft u vele modelbouwers en special interest groups die bezig zijn met hun modellen. Tevens worden vele al gebouwde modellen en diorama’s tentoongesteld en worden er bouwmodellen te koop aangeboden. Voor kinderen is er de mogelijkheid om onder begeleiding een model te bouwen. Voor de hobbyist op modelbouwgebied is Fort Veldhuis op 1 september een bezoek dus meer dan waard.

De Stichting

De Stichting Aircraft Recovery Group 1940-1945 doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de luchtoorlog boven Nederland. De resultaten van deze onderzoeken zijn samengebracht in het luchtoorlogmuseum Fort Veldhuis te Heemskerk.

Het Fort

Het Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het Fort is gelegen aan de Genieweg 1, 1967 PS Heemskerk. De ligging van het fort is op de grens van Heemskerk en Zaanstad.

Toegang: Volwassenen € 3,50, kinderen van 8 tot 12 jaar, € 2,50, kinderen jonger dan 8 jaar gratis en houders van een veteranenpas gratis.

Openingstijden 11.00 uur – 17.00 uur
Luchtoorlogmuseum “Fort Veldhuis”
www.arg1940-1945.nl