HuizenTip: Prachtige hoekwoning in woonwijk ”De Maere”

HEEMSKERK – De aller eerste HuizenTip is een prachtige en goed onderhouden woning welke zeer kindvriendelijk gelegen is in de woonwijk ’’De Maere’’. In een rustig hofje, met aan de voorzijde vrij uitzicht over groen staat deze grote, robuuste hoekwoning De vraagprijs bedraagt € 239.500 k.k. De naastgelegen garage wordt los te koop aangeboden voor 25.000,- k.k.

Dankzij het plaatsen van twee grote dakkapellen op de verdieping beschikt deze woning over maar liefst 5 slaapkamers. In de loop der jaren hebben de huidige eigenaren het nodige gemoderniseerd. 

rsaiufhdrd25hpgh3ff2ixhxr

Zo is de badkamer in 2012 nog in een nieuw jasje gestoken, is er op de verdieping isolatieglas aangebracht en is de indeling op de begane grond aangepast door het creëren van een open keuken. LET OP: de naastgelegen garage wordt los te koop aangeboden voor € 25.000,- k.k.

atf3w8ofps2oc6m7yhu1h5lg7

Bouwjaar: ca. 1969
Inhoud: ca. 385 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: ca. 120 m2
Externe bergruimte: ca. 23 m2
Perceeloppervlakte: 160 m2 

Indeling 

Begane grond:

Entree met meterkast. Keurig toilet met fontein. Royale woonkamer voorzien van gestuukte wanden en lamelparketvloer. Open keuken met natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur t.w. vaatwasser, koelkast, afzuigkap, inbouwoven en gaskookplaat. Via de keuken is de zonnige tuin met stenen berging en achterom bereikbaar. Direct naast de woning is de los aangeboden garagebox te bereiken welke voorzien is van elektrische deur, elektra en water.

vmnvekay10k8zzce8zihta3br

1e verdieping:

Overloop. Gemoderniseerde badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel, 2e hangend toilet en designradiator. Drie ruime slaapkamers, waarvan één met vaste kastenwand.

wq2poo6ql0ocnjf5r8ht01g95

2e verdieping:

Grote voorzolder met twee Velux dakramen, opstelling voor wasmachine/droger en cv-ketel. Twee goed bemeten slaapkamers welke beschikken over een groot dakkapel.

Bijzonderheden: 

– Ruime hoekwoning;
– Naastgelegen garage wordt los te koop aangeboden voor € 25.000,- k.k.;
– vrij zicht over groen aan de voorzijde;
– in 2007 zijn de kunststof dakkapellen geplaatst en is het toilet vernieuwd;
– badkamer in 2012 vernieuwd;
– de tuin + verlichting is in 2004 aangelegd;
– betonnen constructievloeren;
– elektrische installatie bestaat uit 8 groepen en een dubbele aardlekschakelaar;
– gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk “De Maere”;
– voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving;
– Alle voorzieningen zijn op loop-, fietsafstand. 

Meer foto’s bekijken of contact zoeken met de makelaar? Klik hier en bekijk de woning op de pagina van makelaar Brantjes in Heemskerk.

Wilt u ook uw woning op onze site aanbieden als HuizenTip?
Klik dan hier voor meer informatie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen