Aanschaf e-scooters door subsidie nu zeer aantrekkelijk

Foto:

BEVERWIJK – Overweegt u een e-scooter aan te schaffen? Dan is dat op donderdag 25 september zeer aantrekkelijk. Uw voordeel loopt deze dag namelijk op tot € 1.050,-. De aanbieding is geldig voor bezoekers van de inloopbijeenkomst bij EVC Heemskerk aan de Lijnbaan 65. U bent welkom tussen 17.00 en 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunt zich laten informeren over e-scooters en de beschikbare subsidie. Er zijn diverse typen e-scooters beschikbaar voor een proefrit.

Populariteit

E-scooters winnen aan populariteit, mede door de vele voordelen die dit voertuig met zich meebrengt. Rijden op een e-scooter is goedkoper en beter voor het milieu. Voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen is de aanschaf van een e-scooter extra interessant. Bij inlevering van een tweetakt scooter of brommer, ontvangt men € 750,- subsidie op de aanschaf van een nieuwe e-scooter. Met deze maatregel willen de vier IJmondgemeenten de uitstoot van oude tweetaktscooters tegengaan en de luchtkwaliteit verbeteren. EVC Heemskerk vult de korting op de aanschaf aan met een extra € 300,-, waardoor uw voordeel oploopt tot € 1.050,-!

Voorwaarden

De subsidie is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Aan de scooter die wordt ingeleverd zijn voorwaarden gesteld. Zo dient de scooter minimaal 7 jaar oud te zijn, een jaar op de naam van de aanvrager te staan, een tweetaktbrommer of scooter te zijn en in staat zijn om nog mee op de weg te rijden.