Oogstfeest en boerenmarkt op de Baak

Foto:

BEVERWIJK РWoensdag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseren we op kinderboerderij de Baak het oogstfeest en een boerenmarkt. Zo kun je onder andere je eigen appelmoes maken of de pompoenensoep van het Groene Erf proeven! 

In deze periode van het jaar worden veel groenten en fruit geoogst. Daarom organiseren we deze middag op de Baak verschillende activiteiten die alles te maken hebben met de oogst van groenten en fruit. Zo kun je je eigen broodje maken van geoogste tarwehalmen of popcorn maken van geoogst mais. Bij een kraampje van zorgtuinderij Het Groene Erf kunnen verschillende biologische landbouwproducten als pompoenen, kolen, appels en peren worden gekocht. Tot slot kan er deze middag een ritje worden gemaakt op de paardenkoets van Jan Tuin. Iedereen is welkom!

Volg NME De Baak op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving.

Cookieinstellingen