Een middag met schwung, een matinee met allure!

Foto:

BEVERWIJK – Astrid Nijgh, Martin van Dijk en Barrie Stevens: 65 jaar en ouder. Hoe ouder hoe gekker. Gelukkig maar, want deze krasse knarren doen liever gek. Het leven is al gewoon genoeg. Het is een wonderlijke ervaring, ouder worden. Eigenlijk verandert er aan de binnenkant niet zo veel. Alleen dat lichaam. De zwaartekracht. Maar deze actieve ouderen laten zich niet achter de geraniums schoffelen. Ze hebben zo veel te vertellen en ze willen nog graag lol maken. En het publiek daar deelgenoot van maken.

Barrie kwam naar Nederland voor de Snip en Snap Revue. Astrid was al rock-‘n-roll voordat iemand wist wat dat was en Martin heeft de grootste cabaretdames ter zijde gestaan. Er valt dus nogal wat te vertellen. Maar hoe gaan we dat in goede banen leiden? Welke vorm gaan we geven aan deze drie op leeftijd? Saskia van Zutphen, zelf 55 (Mrs. Einstein), weet daar wel raad mee. Laat haar maar schuiven. Gastvrouw, spreekstalmeester of verpleegster; ze draait haar hand er niet voor om.

Kaarten à € 19,50 voor de try-out op woensdag 24 september om 13.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.