Old Stars Kennemers VS Lucky Ajax

BEVERWIJK – De einduitslag deed vermoeden alsof een korfbal wedstrijd zich voor de hoofdtribune bij De Kennemers in Beverwijk heeft afgespeeld. Niets was minder waar, want de ‘oude’ sterren van Lucky Ajax waar onder Bryan Roy, Sjaak Swart en Richard Witsche liepen in de dekking bij de Old Stars Kennemers. Een wedstrijd die tot de rust de kant op viel van de thuis spelende ploeg(2-1), maar kantelde in de tweede helft. Het werd 4-6.

Op vrijdagavond draaide hij nog op een rode stoel van The Voice. Op zaterdagmiddag draaide hij op het speelveld achter een rood shirt van de Kennemers. Een vriend van de Ajax show Ali B deed zoals wel vaker, mee met Lucky Ajax.

oenlsx0qf9no07o39up9u3xbr

Ali werd door een paar honderd fans langs de kant goed ‘geholpen’. „Ali.. Lopen!” Een paar meter verderop: „Ali je bakt er niks van!” Zo maar wat kreten die langs de kant over de reclameborden werden gegooid. Maar altijd met een knipoog.

e24v9e31onytc2rdz3iuk677n
Bryan Roy rekt en strekt vlak voor het begin van de wedstrijd

Niet alleen Ali B maar ook bij de grensrechter keken meelevende supporters mee. „Grenzie, wil je een sjekkie?!” De grensrechter geeft antwoord: „Nou als dat zou kunnen!”

yq5h0ckjmf2umgv122gzt0fo2
Richard Witsche kwam erg laat aan op het sportpark. Het lijkt erop dat Sjaak Swart hem even vraagt of de brug open stond..

pvnn1qqdv2yowiivdvr7n0t5e
Niet uitsluitend mannen met witte mouwen die in de weg liepen!

f4kp8qjzm596a312yxmznzxiq
Uiteindelijk werd het 4-6 in het voordeel van Lucky Ajax. Voetbalclub De Kennemers mag terug kijken op zoals zij het zelf al betitelden; een superweekend!

Trainer van Ajax Frank de Boer deed afgelopen zaterdag helaas niet mee. Hier toch ook van hem wat beelden bij Lucky Ajax.

Cookieinstellingen