Kinderboekenweekfeest op zondag 5 oktober!

BEVERWIJK – Voor de vierde keer organiseren Bibliotheek IJmond-Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kunst Exposities Kerkplein en het Kennemer Theater het kinderboekenweekfeest: de feestelijke aftrap van de kinderboekenweek. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: FEEST! 60 hoeraatjes voor de Kinderboekenweek. In 2014 wordt voor de 60e keer de kinderboekenweek georganiseerd.

In de maand oktober organiseert Kunst Exposities Kerkplein een expositie van het werk van kinderboeken illustrator Charlotte Dematons. Als feestelijke afsluiter van het feest wordt de expositie om 16.00 uur geopend. De opening zal muzikaal worden opgeluisterd door leerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en leerlingen van diverse basisscholen uit Beverwijk.

w2vi5d76xdbnjulpmzxujl2p9
De vierde editie vindt plaats op zondag 5 oktober van 14.00 tot 16.30 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis.

Naast het bekijken van de expositie zijn er verschillende activiteiten;  boekenestafette, Meet & Greet met schrijvers als Emiel de Wild en Ilse Bos, feestmaskers maken, knutselworkshop Kinderen voor Kinderen en cupcakes versieren. The Read Shop Beverwijk zal aanwezig zijn met een boekenstand.

Cookieinstellingen