Zonne- en energiemarkt in Heemskerk

Foto:

HEEMSKERK – Kom vrijdag 10 oktober tussen 11.00 tot 17.00 uur naar de unieke zonne- en energiemarkt op het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk. De markt staat bol van informatie over duurzame maatregelen, deskundigen die u alles kunnen vertellen over de installatie van de maatregelen en informatie over beschikbare subsidies. Alles wordt opgeluisterd door zomerse, swingende live-muziek.

Bezoekt u de markt? Dan maakt u kennis met slimme, duurzame maatregelen op het gebied van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, woningisolatie en elektrisch vervoer. U kunt zich op de markt oriënteren, of laten informeren over de aanschaf , de installatie en direct diverse offertes opvragen. Naast informatie kunt u ook producten bekijken, zoals zonnepanelen, omvormers of een monitoringssysteem. Er staan diverse e-scooters waarop u een proefrit kunt maken.

Workshops

De markt biedt naast kramen ook een ruimte waar workshops worden gegeven. In het filiaal van de Rabobank kunt u doorlopend deelnemen aan workshops over diverse onderwerpen. Op onze website vindt u binnenkort een volledig overzicht van alle workshops en de tijden. 

Subsidie

De markt is er ook op gericht om u te informeren over beschikbare subsidie voor woningisolatie en de aanschaf van e-scooters. Wanneer u dat wenst, helpen medewerkers van Route du Soleil u met het invullen van de subsidieaanvraag.

Dag van de Duurzaamheid

Vrijdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd die in het teken staan van (zonne-) energiebesparing en elektrisch vervoer.

Kijk voor meer informatie en onze videovooraankondiging op www.routedusoleil.nl. U vindt hier ook sfeerverslagen van eerdere evenementen.

Wil je voortaan alle actualiteiten en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn?
Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.

Cookieinstellingen