Bienvenue.. op de Vers & Brocante markt!

Aanstaande zaterdag kunt u in de Zeestraat in Beverwijk weer terecht voor de gezellige weekend boodschappen. De Vers & Brocante markt die sinds april van dit jaar is gestart, staat inmiddels bekend als een Bourgondische maandmarkt met een Frans tintje. Het ongedwongen karakter van de markt zorgt maandelijks voor een gezellige sfeer in de Zeestraat.

De Vers & Brocante markt zal dit jaar nog 3 keer plaatsvinden. Aanstaande zaterdag de oktober editie en november en december zullen helemaal in het winter/kerst thema zijn. “Juist de wisseling van de seizoenen maakt deze markt zo leuk “ aldus de organisatie. De periode van de stamppotjes, erwtensoep, warme chocolademelk en glühwein staat weer voor de deur en daar is het dan volgens de intitatiefneemsters precies de juiste markt voor! 

gbl02lhshvgzuzd6tw77ocoxu

Ook op het brocante gebied staan er zaterdag weer een aantal kramen met de meest uiteenlopende snuisterijen. Organisator van de markt en sinds begin deze maand ‘gepensioneerde’ ondernemer Peter vd Bos zal vanaf aanstaande zaterdag samen met zijn vrouw ook achter een kraam te vinden zijn. „Ik ben dan wel gestopt met onze woonwinkel ’t Boshuys, maar ik ben uiteraard vanaf nu iedere maand op onze markt te vinden, gelukkig hebben mijn vrouw Astrid en ik daar nu wat meer tijd voor” aldus de voormalig Zeestraat ondernemer.

rxyrpbbakdmmwevohc1qtvxnm

Aanstaande zaterdag in de Zeestraat Speciaalstraat bent u van harte welkom op de Vers & Brocante markt!

gy2554r6pdjc5zbeolyf2iuv0

Wil je voortaan alle actualiteiten en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn?
Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.