Lezing: De duinen van Noord-Holland op, deels nieuw ontdekte, kaarten

BEVERWIJK – Op donderdagavond 9 oktober zullen de schrijvers Rolf Roos en Nico van der Wel van de bekende boeken “Duinen en Mensen” een lezing verzorgen voor het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland. De avond wordt gehouden in het BHK-gebouw, Groenelaan 74 in Beverwijk en begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 u). De toegang is gratis voor leden van het HGMK, anderen betalen € 4,- entree.

De boekenreeks “Duinen en Mensen” bestaat nu uit 3 delen: Kennemerland, Noordkop en Texel. Maar tijdens de lezing zal waar mogelijk de nadruk komen te liggen op de IJmond. Aan de hand van, deels nieuw ontdekte, kaarten zal ook de historie van het duingebied de revue passeren. Het zal dus een mengeling worden van natuur en historische verhalen die voor een ieder interessante aspecten heeft. U mag deze avond dus niet missen!

Tijdens deze avond zullen de 3 boeken uit de serie tegen gereduceerd tarief te koop zijn, ook in combinaties. Zie hiervoor ook de website www.duinenenmensen.nl met veel informatie.

Voor verdere informatie over de activiteiten van het Historisch Genootschap: www.hgmk.nl

ieauw9cd8n6k39gtaf6lu1pel