LA The Voices naar Kennemer Theater

Foto:

BEVERWIJK – De titel van dit programma Dit zijn wij, tevens die van een single die ze een jaar geleden uitbrachten, is een klein statement. Want ‘Wij’ dat zijn na het vertrek van oprichter Gordon nog vier zangers: Remko, Richy, Roy en Peter. Zij gaan enthousiast door met de groep. Een stem minder, misschien ook een boegbeeld verloren, maar LA The Voices blijft natuurlijk die groep met die mooie samenzang.

Remko, Roy, Richy en Peter laten – na het succes van hun eerdere theatertour – opnieuw horen wat ze muzikaal te bieden hebben. En dat is veel. Dit zijn wij is een theaterconcert vol emoties met prachtige samenzang en fraaie teksten over liefde, verlies, kracht en vrijheid. Voor hun debuutalbum Los Angeles ontvingen de heren een gouden plaat en ondanks het vertrek van Gordon blijft het in 2010 geformeerde LA The Voices successen boeken.

Onder begeleiding van een daverend live-orkest, belooft het verse repertoire een onvergetelijke muzikale avond.

Kaarten vanaf € 23,50 voor de try-out op woensdag 15 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cookieinstellingen