Kikker is jarig

Foto:

Theater Terra maakt al vele jaren furore met heerlijke familiemusicals, waarin het gezelschap met bespeelde poppen de kinderhelden uit boekjes als Dribbel, Kleine Ezel en natuurlijk Kikker ingenieus tot leven brengen.

Het is 25 jaar geleden dat Kikker het levenslicht zag en sindsdien met zijn vriendjes Eend, Haas, Varkentje, Rat en Beertje talloze avonturen beleefde. Net als de boekjes van Max Velthuijs zijn de familiemusicals van Theater Terra inmiddels overal ter wereld een hit.

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikkermusicals van Theater Terra, is een compleet nieuwe voorstelling met Kikker en zijn vriendjes te zien: Kikker is Jarig! Voor iedereen vanaf 4 jaar.

 Kikker is vrolijk, want hij is jarig. Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker daar wel aan? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Kaarten à € 17,50 op donderdag 16 oktober om 14.00 uur zijn te reserveren viawww.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.