Urbanus komt weer even buurten in Beverwijk

Foto:

BEVERWIJK – De Vlaamse zanger en komiek Urbanus speelde, na afwezigheid van 12 jaar, in het theaterseizoen 2013-2014 in de Nederlandse theaters zestig nagenoeg allemaal uitverkochte voorstellingen van zijn show Urbanus zelf!. De recensies waren als vanzelfsprekend lovend en daarom voegt Urbanus er nog 30 shows aan toe. Urbanus is nu aan een kleine theatertournee in de Nederlandse theaters begonnen, waarvan een deel als reprise te boek staat. Dus Urbanus heeft weer zijn Hollandse schoenen aangetrokken en komt de Nederlanders nog eens verblijden met een intussen perfect gefinetunede show.

De show is een best of met hits als “Hittentit”, “Madammen Met Een Bontjas”, “Quand Les Zosiaux Chantent Dans Le Bois”, “Bakske Vol Met Stro”, “1-2-3 Rikke Tikke Tik”, “Poesje Stoei”, doorspekt met een paar nieuwe nummers. De liedjes worden aan mekaar geveterd met splinternieuwe sketches, oneliners, twoliners en visuele onnozelheden.

Een feest van herkenning. Vrees dus niet, hij lijkt nog steeds op zichzelf. Kaarten à € 34,50 op vrijdag 17 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren viawww.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.


http://www.youtube.com/watch?v=
PAtCSZBZCgk