Flexibel, Makro Beverwijk en Harsveld Apparatenbouw BV genomineerd voor IJmond Werkt! Award 2014!

Foto:

BEVERWIJK – De genomineerden voor de elfde editie van de IJmond Werkt! Award zijn bekend. Een onafhankelijke jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Jack Stuifbergen (namens Schoonmaakbedrijf Breedweer, winnaar van de Award in 2013) heeft uit een sterk deelnemersveld drie werkgevers genomineerd. De jury vindt Flexibel (telefoonservices en kantoordiensten) uIt Beverwijk, de Makro-vestiging in Beverwijk en Harsveld Apparatenbouw BV in Velsen-Noord de drie bedrijven die qua opstelling en enthousiasme echte kanshebbers voor de Award zijn. Met name het feit dat het ‘hyper commerciële bedrijven zijn die toch in  staat zijn hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.’, aldus de unanieme jury.

De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 18 november in A9 Studio’s in Uitgeest, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

Tijdens een inspirerend en afwisselend programma waarbij de IJmond centraal staat, wordt er naast de IJmond Werkt! Award ook de Ondernemingsprijs IJmond en de Milieudienst IJmond Duurzaamheid Award uitgereikt. Meer info over de bijeenkomst vindt u op www.ijmondonderneemt.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden.

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers, regiospreiding en voorbeeldfunctie voor de branche.