Gewonde bij aanrijding op de Rijksstraatweg Heemskerk

HEEMSKERK – Bij een kop-staartaanrijding op de Rijksstraatweg in Heemskerk is donderdagmiddag een gewonde gevallen. Het ongeval vond plaats rond kwart voor vijf, tussen de Starweg en De Smidse.

Ambulances, politie en de brandweer kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van het voorste voertuig zat bij aankomst van de hulpdiensten nog in de auto. Na onderzoek door de ambulancedienst is hij door hulpverleners voorzichtig zijdelings uit zijn voertuig gehaald. De man is daarna per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere medische zorg. De bestuurder van het achterste voertuig kwam met de schrik vrij.

xbtk1e8sf5caktuam9wgij4nj

Vanwege het ongeval was de Rijksstraatweg enige tijd afgesloten tussen de Starweg en De Smidse, wat voor het nodige oponthoud zorgde. Nadat een bergingsbedrijf beide voertuigen had weggesleept, kon de rijbaan weer worden vrijgegeven. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Fotografie Mizzle Media

Wil je voortaan alle actualiteiten en politie- en 112 berichten vanuit de IJmond op je tijdlijn? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.