MKB bijeenkomst: ‘Geld besparen’

BEVERWIJK – Eenvoudig geld besparen voor u als ondernemer kost een paar uurtjes. Meld u aan voor de MKB-bijeenkomst op 29 oktober a.s. in het Stadhuis.

Veel ondernemers werken hard om hun bedrijf goed te laten presteren. Daarvoor leveren zij goede producten en/of diensten. Daarbij heeft de ondernemer te maken met concurrentie waardoor hij zich moet onderscheiden door beter bij de behoeften van de klanten aan te sluiten. Door innovatie wordt de kans hierop vergroot. Echter innoveren kost de ondernemer ook geld. Daarnaast heeft de ondernemer ook te maken met maatschappelijke aspecten, waarbij je kunt denken aan duurzaam produceren, Carbon footprint en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aspecten die noodzakelijk zijn maar vaak ook geld kosten.
Vanuit de overheid: nationaal en regionaal, maar ook vanuit Europa, zijn daarom veel mogelijkheden om de hiervoor gemaakte kosten te verlagen in de vorm van subsidies en fiscale regelingen. De ondernemer kan door hiervan gebruik te maken vele duizenden euro’s besparen.

Voor MKB-ondernemers in Beverwijk wordt daarom op 29 oktober aanstaande in de raadzaal van het Stadhuis van Beverwijk, Stationsplein 48 een bijeenkomst georganiseerd. De bijeenkomst duurt van 17:00 tot 20:00 uur en er staat een broodje voor u klaar. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit het aanjaagfonds van de gemeente Beverwijk, Parkmanagement IJmond en OV IJmond.

Aanmelden

Als u als ondernemer geïnteresseerd bent in deze bijeenkomst, meld u zich dan aan bij Cees van der Kolk via 06-10866721 of via de website van de OV IJmond.