Zeeverkenners: ‘komen nog 1500 stemmen tekort’

Foto:

BEVERWIJK – De Mees Toxopeus zeeverkenners uit Beverwijk hebben de unieke kans om zonnepanelen te winnen voor op hun gebouw. De stichting Natuur en Milieu heeft een wedstrijd uitgeschreven, waarbij de Scoutinggroep met de meeste (email) stemmen een volledige zonnepaneelinstallatie wint.

De zeeverkenners kunnen met de zonnepanelen niet alleen flink op de kosten besparen, maar de zonne-energie draagt natuurlijk ook bij aan een beter milieu. Voor het zover is moet nog wel even de hoofdprijs gewonnen worden!

img-20121204-wa0000-1

De oproep van De Mees Toxopeus zeeverkenners uit Beverwijk: 

„De wedstrijd is in volle gang en we zijn er bijna, maar dat is helaas niet genoeg om te winnen. We willen uiteraard nummer 1 worden in de Zonnestrijd.Hierbij roepen wij alle lezers op om ons een handje te helpen met stemmen.”

Hoe je kunt helpen

Stemmen kan eenvoudig. Surf net als enkele bedrijven en gemeenteraadsfracties  die u voor zijn gegaan naar de website www.meestoxopeus.nl en stem! U ontvangt dan een bevestigingsemail waarmee u, uw stem kunt bevestigen.

Een tussenstand en einduitslag is te bekijken op de website.

Wil je voortaan alle actualiteiten en politie- en 112 berichten vanuit de IJmond op je tijdlijn? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.

Foto’s zijn aangeleverd door De Mees Toxopeus.