Automobilist rijdt lichtmast uit grond

Foto:

BEVERWIJK – Bij een eenzijdig ongeval op de Binnenduinrandweg N197 ter hoogte van de Creutsberglaan in Beverwijk is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. Een autmobilist raakte rond half één met zijn wagen in de slip, naar verluidt na een inhaalmanoeuvre. De auto schoot van de weg, reed een lichtmast en verkeersborden uit de grond, raakte een boom en kwam uiteindelijk in het gras tot stilstand. 

Ambulancedienst, politie en brandweer waren snel ter plaatse om hulp te verlenen.De bestuurder was bij het ongeval gewond geraakt en is naar het ziekenhuis overgebracht voor medische behandeling. De brandweer voerde een inspectie uit aan de auto en de stroomkabel die uit de grond kwam.

20141021n197bwk-15

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept, de wegbeheerder heeft de schade opgenomen en de weg opgeruimd. Tot die tijd konden andere weggebruikers maar van één weghelft gebruik maken, politieagenten leidde het verkeer beurtelings langs het ongeval.

Wil je voortaan alle actualiteiten en politie- en 112 berichten vanuit de IJmond op je tijdlijn? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.

Fotografie Mizzle Media