5000 deelnemers aan start Strong Viking Brother Edition

Alle 5000 tickets voor de Strong Viking Brother Edition zijn uitverkocht. De populaire obstacle run wordt zaterdag 25 oktober gehouden in Recreatiegebied Spaarnwoude. Bezoekers zijn van harte welkom in de start- en finish area bij SnowPlanet.

De organisatie van Strong Viking Brother Edition spreekt van ‘het gaafste parcours van Nederland, met veel hoogtemeters en vette obstakels’. Ronduit uniek is de Arctic Area, waarbij de deelnemers aan de langste afstanden ook een aantal obstakels in de sneeuw moeten trotseren. Om de deelnemers voor te bereiden op deze ijskoude ervaring heeft Wim Hof, beter bekend als The Iceman, een instructievideo opgenomen. Hij is ook in Velsen-Zuid aanwezig.

Het parkeerterrein van SnowPlanet is zaterdag afgesloten. Bezoekers worden door verkeersregelaars naar het tijdelijke parkeerterrein in Spaarnwoude geleid. Vanaf daar is het nog ongeveer tien minuten lopen naar SnowPlanet.

De deelnemers gaan tussen 10.00 uur en 15.20 uur van start. De kortste run is 7 kilometer, de langste 19 kilometer. Zie ookwww.strongviking.com.

amjoc5bgmgio28oz4xszxuzw7

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen