Gewonde bij aanrijding op de Rijksstraatweg

Foto:

HEEMSKERK – Bij een kop-staartaanrijding op de Rijksstraatweg in Heemskerk is donderdagochtend een gewonde gevallen. Omstreeks kwart over tien botsten twee personenauto’s achterop elkaar ter hoogte van de Kerkweg. Politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. 

De bestuurster van het achterste voertuig zat bij aankomst nog in de auto. Na uitvoerig onderzoek door de ambulancedienst is zij door de hulpdiensten voorzichtig via de zijkant uit haar voertuig gehaald. Daarvoor werd de Rijksstraatweg in beide richtingen helemaal afgesloten. 

20141023heemskerk-5

Nadat de vrouw uit de auto bevrijd was, is zij op de brancard gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar het Rode Kruis Ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De inzittenden van de voorste auto kwamen met de schrik vrij.  Nadat beide voertuigen van de weg gehaald waren, kon het verkeer op de Rijksstraatweg weer passeren.

De achterste auto had flinke schade opgelopen aan de voorruit als gevolg van het ontploffen van de airbag. Daarom is een bergingswagen ter plaatse gekomen om de auto weg te slepen. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Fotografie Mizzle Media

Wil je voortaan alle actualiteiten en politie- en 112 berichten vanuit de IJmond op je tijdlijn? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.