GEZOCHT:  FIGURANTEN ‘DE JANTJES’

Foto:

BEVERWIJK – Iedereen die ooit al eens mee had willen doen, krijgt nu de kans om samen met o.a. Willeke Alberti, Ellen Evers en anderen op het podium te staan in het Kennemer Theater op zaterdag 28 november aanstaande. 

Stel je toch eens voor: je zit als bezoeker in het café van Tante Piet of je bent voorbijganger in de alom bekende Jordaan waar op straat veel te beleven valt! De theaterproductie die ook ‘Volendam de Musical’ en ‘Sex & Liefde’ in het theater bracht, biedt u deze mogelijkheid. Als figurant heb je geen tekst, maar krijg je de kans om in een professionele musical op te treden.

Het Kennemer Theater zoekt voor deze gelegenheid  1 mannelijke en 1 vrouwelijke figurant tussen de 50 en 65 jaar, met een West-Europees uiterlijk, een normaal postuur en lengte tussen 1.70 en 1.85 m.

Mensen die deze kans niet willen missen en aan al deze voorwaarden voldoen, kunnen zich opgeven vóór 14 november aanstaande via[email protected] met naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, geslacht en lengte.