Vrouw met kinderen aangereden op Wijk aan Duinerweg

BEVERWIJK – Een vrouw en twee kinderen zijn zaterdagmiddag aangereden door een personenauto op de Wijk aan Duinerweg in Beverwijk. Het ongeval gebeurde even na half twee ter hoogte van de Schuurmanstraat, vermoedelijk toen de vrouw met haar kinderwagen de weg overstak. De automobilist probeerde hen nog te ontwijken maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De politie en meerdere ambulances kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De betrokkenen werden door ambulancepersoneel onderzocht. De vrouw en een kind zijn vervolgens met ambulances naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk overgebracht voor verder onderzoek en behandeling. Het tweede kindje, dat in een kinderwagen zat, is door de politie weggebracht. De automobilist kwam met de schrik vrij.

r7tb77yi5h8k7lxe9khjqzlvg

Andere bestuurders op de Wijk aan Duinerweg ondervonden enige tijd hinder van de aanrijding. Politieagenten leidden het verkeer ter plekke in goede banen.

Fotografie Mizzle Media

Wil je voortaan alle actualiteiten en politie- en 112 berichten vanuit de IJmond op je tijdlijn? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.

Onderstaande foto is van AS Media

ru4haz2svtoqjlzb9mzm7kwha

poqxjpewsggsmngzlmfznod0v

t47fwnj00i4pbfeoh6k9urnfd