Man gewond na kop-staartaanrijding bij Station Uitgeest

Foto:

UITGEEST – Een man is dinsdagavond gewond geraakt als gevolg van een kop-staartaanrijding op de Provincialeweg N203 in Uitgeest. Rond kwart voor zeven botsten twee personenauto’s op elkaar vlakbij de kruising voor het NS-station.

De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder van de voorste auto was door de klap gewond geraakt. Ambulancepersoneel heeft hem in de ambulance onderzocht en behandeld, waarna hij voor verdere zorg naar het ziekenhuis is overgebracht. De bestuurder van de achterste auto kwam met de schrik vrij. 

20141028n203-5

Vanwege het ongeval waren twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. De politie leidde automobilisten om het ongeval heen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om beide auto’s weg te slepen en de rijbaan weer vrij te maken van brokstukken en vloeistoffen. Na ongeveer drie kwartier was de weg weer vrij.

Fotografie Mizzle Media

Wil je direct alle 112- en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.