Dixieland en oliebollen in de Zeestraat!

BEVERWIJK – De wintermaanden zijn op komst dus het wordt weer tijd voor de stevige gerechten. Erwtensoep met rookworst, heerlijke pie’s, spijsbroden en natuurlijk een lekker glas wijn! Genoeg reden om aanstaande zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur dé Bourgondische maandmarkt in de Zeestraat te bezoeken!

Een wandeling van lekkernij over de Zeestraat, want u kunt bij de kramen van Minneboo groente en fruit, Slagerij Gert-Jan Brandjes en Besteman uw smaakpapillen aan het werk zetten. En ter promotie van Kennemer Jazz kunt u  bij de kraam van de Lions Club komen genieten van een gezellige wijnproeverij. Een verse oliebol mag dan natuurlijk op de Vers & Brocantemarkt niet ontbreken.

hzzub84a3y30s09z2i53d1272

Jazz and wine, daar hoort natuurlijk een gezellig muziekje bij! Een dixieland looporkest zal dan ook zaterdag voor de muzikale ondersteuning zorgen. Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat!

ygkb3ltdncaj7inur1ra1kqx3

Wil je direct alle acties en evenementen van het centrum en de Zeestraat op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg de facebookpagina van de Zeestraat Speciaalstraat toe aan je profiel!