Kindje sluit moeder buiten in woning op Pastoors Acker

HEEMSKERK – Op vrijdagmiddag kregen de hulpdiensten een melding binnen van een buitengesloten vrouw in Heemskerk. Een klein kindje was op dat moment nog in de woning. De brandweer spoedde zich daarop naar de Pastoors Acker om weer toegang te verkrijgen tot de woning.

De bewoonster stond bij de voordeur van haar woning, toen haar kindje de deur een duw gaf en in het slot viel. De vrouw had haar sleutels binnen liggen en was met de aanwezigheid van haar kindje in de woning, genoodzaakt de hulpdiensten in te schakelen. Bij aankomst van de brandweer werd zowel aan de voordeur, als op het dak en in de achtertuin, geprobeerd een opening te vinden.

ihusp2gi1rtpi0k9cb1qp542l

Na een tijdsbestek van ongeveer driekwartier kon één van de brandweermannen door middel van een ijzerdraad de voordeur geopend krijgen. Een hele opluchting waarbij moeder en haar kindje na deze ‘slopende’ minuten weer herenigd konden worden.

Fotografie DNP.NU

Wil je direct alle 112- en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.