Culinaire passie en lekkernijen op de Zeestraat

BEVERWIJK – In elke stadje in Frankrijk is wel een markt: Vol mooie kleuren, gezelligheid, geuren en sfeer.. De markt op de Zeestraat staat inmiddels bekend om ook dit Franse tintje mee te geven aan de bezoekers. Veel lokale ondernemers uit Beverwijk geven uitgebreid en kundig advies over de beste bereiding van hun producten. De culinaire passie van slager Besteman en Bourgondisch lifestyle met op de achtergrond een looporkest met klarinet en een saxofoon van Dixiland. Een prima mix voor de eerste zaterdag van de nieuwe maand.

Meegeholpen door een zomers weertje op één de lekkerste 1 november ooit, is het vandaag ook ‘gewoon’ weer gezellig druk.

xalwhfmfn8ok18e4wpngkcgqj

In december staat de laatste markt van dit seizoen gepland. De Versmarkt gaat met winterreces tot april, maar zal daarna, waarschijnlijk met een lente zonnetje weer terug keren in het centrum.

tjv7s63bvzrqqjxn6gy0wexwd

rwsg3g2pzrb5jfkojyc1nw9ue

ldi6do1ec9iufcujhe10ghtr4

tzwcf3n9t0jzvj6u8s1tqfiw8

pvml6fu8efkv8de0yffmystgt

ha7vdoyjh72phfheyk6kzhewq

Wil je direct alle acties en evenementen van het centrum en de Zeestraat op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg de facebookpagina van de Zeestraat Speciaalstraat toe aan je profiel!