‘Marilyn Monroe voor vier eurootjes in Beverhof’

BEVERWIJK – „Ach een beetje handje klap.. Je moet zeker niet het onderste uit de kan willen halen?!” De toon is gezet. De platen- en boekenbeurs in de Beverhof draagt zeker bij aan een gezellige sfeer, maar vandaag tussen 10.00 en 17.00 uur wordt ook zeker serieus handel gedreven.

„Hoe ik hier aan kom? Jarenlang sparen, maar ik weet van de helft van de elpees die hier staan, niet meer welke artiesten het zijn” zo vertelt een marktkoopman op het middenplein in de Beverhof. Een plaatje van Marilyn Monroe kost vier euro. „Als mensen een bundeltje willen kopen, kunnen we natuurijk nog wel iets doen met de prijs. Het moet wel leuk blijven!” 

p62mfl7cxhsfaqhcjphma37yo

Waar op het middenplein al goede zaken worden gedaan, zijn er ook positieve geluiden voor de ondernemers in de Beverhof zelf. Het winkelcentrum staat namelijk aan de vooravond van een complete upgrade. Bij de ingang hangen meters grote borden met een impressie van een nieuw en fris winkelcentrum. De werkzaamheden staan gepland voor 2015, waarbij de deuren van de winkeliers gewoon geopend zullen blijven.

jssfzxgtvutamv6crekj3yfhl

Wil je direct alle 112- en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.