Lezing over de geschiedenis van de Wijkermeer

BEVERWIJK – Op donderdagavond 6 november komt op uitnodiging van het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland Jan van der Male een lezing houden over de geschiedenis van de Wijkermeer. De start van de lezing is om 20.00 uur in het BHK-gebouw in Beverwijk. 

Na de zeer succesvolle en druk bezochte tentoonstelling over de Wijkermeer op 24/25 mei j.l. georganiseerd door de Historische Genootschappen Assendelft en Midden-Kennemerland is er vanaf 24 oktober in Museum Kennemerland wederom een tentoonstelling over dit onderwerp. Wie toen de weekend-tentoonstelling heeft gemist, krijgt nu de gelegenheid om dieper in te gaan op de geschiedenis van de Wijkermeer.

collbax

Locatie BHK Gebouw op de Groenelaan 74. De zaal gaat open vanaf 19.30 uur en is gratis voor leden van het HGMK.  Anderen betalen € 4,- entree. De avond is voor niet-leden ook een combi-ticket te koop voor € 7,50. U krijgt hiervoor toegang tot deze lezing, vrije toegang tot de Wijkermeer-tentoonstelling in het Museum Kennemerland en de brochure over de geschiedenis van deze polder gratis.

Door HGMK