Automobilist laat gewonden achter na aanrijding op Hendrik Mandeweg

BEVERWIJK – Bij een verkeersongeval op de Hendrik Mandeweg ter hoogte van de Graaf Florislaan in Beverwijk zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Een personenauto kwam tegen half zeven in botsing met een scooter met daarop twee personen, de scooter klapte vervolgens tegen een geparkeerde bestelbus. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om assistentie te verlenen. De twee opzittenden van de scooter waren hard ten val gekomen en gewond geraakt. Zij zijn door personeel van twee ambulances gestabiliseerd en naar het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk overgebracht. Over de ernst van hun letsel is niets bekend.

xpk8o91l22s2t54to6ixg46be

Op een parkeerplaats aan de Laan van Meerestein is een auto aangetroffen die waarschijnlijk betrokken was bij het ongeval. De bestuurder is aangehouden en zal op het politiebureau worden verhoord.

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse alle sporen in kaart gebracht om de exacte toedracht van het ongeval te kunnen achterhalen. De Hendrik Mandeweg was vanwege het ongeval geruime tijd afgesloten voor het verkeer.

pc7s796h7pg7ptypg19yob7u7

Fotografie Mizzle Media

Wil je direct alle 112- en politieberichten vanuit de IJmond op je tijdlijn van Facebook? Klik hier en voeg onze facebookpagina toe aan je profiel.