De grootste hits uit 35 jaar Kinderen voor Kinderen

Foto:

BEVERWIJK – Wie is er Nederland niet groot geworden met de kinderliedjes van Kinderen voor Kinderen? Het beroemde Kinderkoor bestaat alweer 35 jaar en dat wordt gevierd met de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical‘Waanzinnig Gedroomd’. Een voorstelling vol met de grootste hits uit de afgelopen 35 jaar.

‘Waanzinnig gedroomd’ gaat over Guus. Guus is een jongen van tien jaar. Hij is leuk en slim, en hij houdt van voetbal, lol trappen en heel soms knuffelen met zijn moeder. Guus maakt ook vaak muziek met zijn vader Leo. Leo is eigenlijk zelf nog een groot kind. Dan verandert opeens alles…. Guus verhuist en gaat naar een nieuwe school waar veel gepest wordt. Met hun nieuwe meester Jip doet de klas van Guus een muziekproject. Door de muziek durft Guus gelukkig meer van zichzelf te laten zien. Maar vertelt Guus ook zijn geheim aan de nieuwe klas?

‘Waanzinnig Gedroomd’ heeft de vrolijke, licht chaotische energie die kinderen eigen is. Een musical waarin kinderen hún eigen leefwereld en verhalen weerspiegeld zien. Een wereld waarin een kind kind mag zijn, met alles wat daar zo fantastisch leuk aan is. Een wereld vol verbeelding. Want als je geen verbeelding hebt, hoe kun je dan een mooiere wereld voor jezelf dromen?

Voor iedereen van 5 tot 99 jaar!

Kaarten vanaf  € 24,50 op woensdag 12 november om 15.00 uur en 19.00 uur zijn te reserveren viawww.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.