The American Dream van Tineke Schouten

Foto:

Tineke vertoeft al jaren elke zomer bij familie in het bruisende en dynamische Miami. Daar heeft ze een team van Amerikaanse entertainmentspecialisten aangetrokken om haar te adviseren bij het maken van dé ultieme theatershow. En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Tineke gaat hier ver in mee.

Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en… olifanten! Dat laatste ging haar overigens ook wat te ver. Want ‘deep down’ blijft Tineke toch vooral een nuchtere Hollandse meid. Al die andere adviezen besloot ze maar gewoon te doen en hiermee trakteert ze ons op een avond vol extreme pracht en praal. Vol humor, gekke types en mooie liedjes.

In ‘gewoon DOEN!’ dromen het publiek samen met Tineke even The American Dream en wordt er hard gelachen om onze oer-Hollandse bemoeizucht, kneuterigheid en gezelligheid.

Foto: Nick van Ormondt

Kaarten vanaf € 24,50 voor de try-outs op woensdag 19 en donderdag 20 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.