Knotsgekke en vrolijke Sinterklaasvoorstelling

Foto:

BEVERWIJK – Sinterklaas en het Pieten Mysterie is een vrolijke familievoorstelling, geschreven en geregisseerd door Michael Diederich, vaste regisseur van het SinterklaasTheater. In het Pakhuis van Sinterklaas lijken alle Pieten verdwenen terwijl er nog heel veel werk gedaan moet worden!

De Pieten die er nog wel zijn, krijgen bezoek van een aantal speciale gasten die voor nogal wat verwarring zorgen. Wie zijn er nou eigenlijk allemaal Piet? Waarom is Piet zo zwart als roet, en waarom draagt hij deze kleding?

Veel vragen voor de kinderen die zelfs de papa’s en mama’s niet goed meer kunnen beantwoorden.In deze voorstelling wil de Amerikaanse regisseur aan Nederland laten zien dat we op een hele makkelijke en voor kinderen begrijpelijke manier de veranderingen rondom Zwarte Piet kunnen uitleggen. Maar tegelijkertijd het feest van Sinterklaas in ere kunnen houden. Zoals de makers zelf zeggen; ‘Of je nou wit, bruin of paars bent, kroeshaar of  piekhaar hebt, zijn we uiteindelijk niet allemaal gewoon Piet?’

Het SinterklaasTheater is uniek in Nederland. Professionele theatervoorstellingen in het thema van Sinterklaas. Traditioneel, sfeervol en geschikt voor de hele familie.

Kaarten à € 17,50 voor zondag 23 november om 13.30 en 16.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Door: Kennemer Theater