Twee gewonden bij ongeval, automobilist aangehouden (update)

Foto:

SANTPOORT-NOORD – Bij een aanrijding op de rotonde van de Hangelingerweg met de Santpoortse Dreef in Santpoort-Noord zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Een personenauto en een scooter met daarop twee vrouwen kwamen rond kwart voor negen met elkaar in botsing. 

De vrouwen kwamen daardoor ten val en raakten gewond. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De twee vrouwen zijn ter plaatse door personeel van twee ambulances gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

20141114santpoort-3

De automobilist is door de politie aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van alcohol. Hij is met een politiebusje naar het bureau overgebracht om vast te stellen hoeveel de man precies gedronken heeft. De dienst Verkeersongevallenanalyse is ingeschakeld om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van de aanrijding.

Het verkeer op de rotonde ondervond enige tijd hinder van het ongeval.

Update: De politie meldt dat de bestuurder (50) van het voertuig tweemaal zoveel had gedronken als wordt toegestaan. Het rijbewijs is ingevorderd.

Fotografie Mizzle Media

Lees ook: Automobiliste rijdt voertuig stuk op bussluis Stationsplein