Sint-Nicolaas komt naar De Bazaar

Foto:

BEVERWIJK – De Sint is weer in het land, dus ook op De Bazaar. De Pieten strooien vanaf 15 november elk weekend met strooigoed en verrassen kinderen op gezelligheid en vermaak. Op zondag 23 november komt De Sint ook gezellig langs. Samen met zijn Pieten geeft hij alle kinderen een handje en overhandigt hij de winnaars van de kleurwedstrijd een mooie prijs!

Sinterklaas kleurwedstrijd

Voor kinderen organiseert De Bazaar een leuke kleurwedstrijd. De 3 winnaars ontvangen een V.I.P. arrangement voor het Wintercircus in Amsterdam voor 4 personen. De beste plekken, een backstage tour en nog veel meer. De kleurplaten kunnen bij de kassa’s van De Bazaar of op het Marktkantoor ophaalt en voor 19 november ingeleverd worden. Ook kunnen ze gedownload en uitprint worden via de website. De winnaars ontvangen op donderdag 20 november bericht dat zij gewonnen hebben. Op zondag 23 november nodigen wij hen uit op De Bazaar, zodat Sinterklaas hen deze fantastische prijs kan overhandigen. 

Uiteraard ontvangen de winnaars hiervoor gratis entreekaarten tot De Bazaar. Voor meer informatie en download kleurplaten, kijk op www.debazaar.nl/sinterklaas

Archieffoto Bazaar