Dikke duim voor vrijwilligers Beverwijk en Heemskerk

Foto:

BEVERWIJK / HEEMSKERK – In opdracht van de gemeenten Beverwijk en Heemskerk organiseert de Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk een vrijwilligers bedankavond op 12 december in buurtcentrum de Schuilhoek, van Bronckhorststraat 1, te Heemskerk. Het doel van die avond is om al die mensen in Beverwijk en Heemskerk te bedanken die als vrijwilliger deelnemen aan de maatschappij.

Zonder hen is er voor bewoners, deelnemers en leden, veel minder mogelijk en is de wereld een stuk minder leuk. Om hun dank uit te spreken zijn wethouders H. Errol (Beverwijk) en C. Beentjes (Heemskerk) aanwezig.

De feestavondavond staat in het teken van de jaren zestig, de Beatles Tribute Band The One After 909 treedt op. Daarnaast zijn er nog een paar leuke andere activiteiten in de sfeer van de jaren 60. Er is een dresscode, namelijk sixties, en deelnemers worden uitgedaagd om er zo “sixty” mogelijk uit te zien.

Aanmelding

In buurtcentrum de Schuilhoek kunnen 250 mensen en daarom is het helaas niet mogelijk om alle vrijwilligers uit te nodigen. Vandaar is gekozen om eerst de pure vrijwilligersorganisaties uit te nodigen (zij kregen een voorsprong bij het aanmelden) en vanaf nu kunnen ook organisaties die met vrijwilligers en betaalde medewerkers werken, zich aanmelden. Vrijwilligers kunnen zich persoonlijk melden via de balie van Stichting Welzijn Beverwijk via [email protected] of telefonisch: 0251-300300 tussen 9.00 en 13.00 uur o.v.v. naam, organisatie waarvoor vrijwilligerswerk wordt gedaan en een e-mailadres.

Deze avond wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk, telefoonnummer: 0251-676886 (bereikbaar 9.00-12.30 uur) en e-mail: [email protected].