Carly’s Fashion: ‘XXL in kleding en klantgerichtheid’

BEVERWIJK – ‘In de kledingwinkel vindt één op de tien vrouwen het vanaf maat 42 of meer, ongemakkelijk om advies te vragen.’ Dat herkent Carla Besseling niet: „Bij ons voelen klanten zich eigenlijk altijd direct thuis” aldus de eigenaresse van Carly’s Fashion XXL. Carla runt sinds vier jaar haar speciaalzaak op de Zeestraat, in trendy en feestelijk damesmode met een ‘maatje meer’.  Sinds kort heeft ze daar ook een webshop aan toegevoegd. Carla en haar collega Mariëtte de Vriend, beide dames met naar eigen zeggen een ‘maatje meer’, vinden de laagdrempeligheid in de winkel het belangrijkste. „De mensen komen met een lach en gaan met een lach.”

In Nederland en dus ook in het centrum van Beverwijk vinden voluptueuze vrouwen weinig gading op de kledingrekken vanaf maat 42. Bij Carly’s Fashion kun je terecht voor alle maten vanaf 40- tot maat 64/66. Een aangename verrassing voor de nieuwe klant: een maatje meer aan keuze in de rekken, wordt in de winkel minstens zo prettig ervaren. Naast de kleding biedt de winkel ook een ruim assortiment aan laarzen en leuke accessoires zoals sieraden, sjaals en tassen.

trn94lwy4ljdb9uvv2bjkr4e0

Sybel+

Carla is met haar winkel voor het merk Sybel+ het grootste verkooppunt in Nederland. „Daar komen de mensen gewoon voor terug. Het merk heeft mooie pasvormen en zit dus direct goed.” Carla profiteert daardoor ook veel van mond tot mond reclame: „Wij hebben een klantenkring die steeds verder groeit.” 

xxx2g1thvdyyyg8usn1tv2arn

XXL webshop

In deze moderne en snelle tijd is het bijna vanzelfsprekend om ook thuis vanuit de ‘luie stoel’ te shoppen. Daar is de onderneemster op ingesprongen en biedt deze mogelijkheid ook aan bij haar klanten. „Ik heb onlangs nog kleding verkocht aan klanten in Zeeland, Limburg en Friesland. Dat gebeurt nu dus ook.” 

hhyfjmy0mlcdhxsaf2347f1s8

In de speciaalzaak op de Zeestraat in Beverwijk, staan Carla en Mariette behoudens de maandag, iedere dag klaar met persoonlijk advies. Onder het genot van een kopje koffie of thee, shoppen met een ruim assortiment XXL kleding. Of.. lekker online shoppen vanuit uw eigen stoel, met eigen koffie..

Op 21 en 22 maart 2015 staat Carly’s Fashion op de jaarbeurs in Utrecht. Wordt lid van de Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, leuke acties en entreekaarten voor de beurs. Klik hier om de pagina toe te voegen aan je tijdlijn!

Online shoppen? Klikt u dan hier!