Burgemeester en wethouders op de pedalen

Foto:

BEVERWIJK – Het college van B&W stapt dinsdag 25 november vanaf 15.00 uur weer op de pedalen om verschillende wijken te bezoeken. Rond 16.30 uur zal het college aankomen in buurthuis Wijk aan Duin.

Inwoners van Vondelkwartier, Bomenbuurt, Kuenenplein-Plantage, Warande en Westertuinen (Beverwijk-west) zijn van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en een versnapering kennis te maken met de collegeleden en van gedachten wisselen in een informele sfeer. Onderwerpen van gesprek kunnen zijn de inrichting van de openbare ruimte, de veiligheid, de samenhang in de wijk en het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven. Het college hoort graag hoe bewoners de wijken ervaren, waar u verbeteringen ziet en welke ideeën u heeft. Een uitgelezen kans voor inwoners om het dagelijks bestuur van Beverwijk en Wijk aan Zee persoonlijk te spreken.

Opening nieuwe informatiebalie

Buurthuis Wijk aan Duin is steeds meer een plek van en voor bewoners en professionals in de wijk. Sinds mei is er het Sociaal team Kuenenplein-Plantage gevestigd. Om wijkbewoners van dienst te zijn, hebben Stichting Welzijn Beverwijk (SWB), Pré Wonen en de gemeente de handen ineen geslagen. Zo is sinds begin november in het buurthuis een nieuwe informatiebalie ingericht. Hier kunnen wijkbewoners terecht met vragen over gezondheid, gezin, sociale contacten, huurzaken of welzijn.

Op 25 november zijn de SWB, Pré Wonen en het Sociaal team tussen 16.30 en 17.30 uur aanwezig om bewoners informatie te geven en vragen te beantwoorden. Rond 17.30 uur openen vertegenwoordigers van de gemeente, SWB en Pré Wonen de informatiebalie. U bent van harte welkom.