Twee gewonden bij zware aanrijding N203/oprit A9 Uitgeest

Foto:

UITGEEST – Bij een zware aanrijding in Uitgeest zijn woensdagochtend twee personen gewond geraakt. Het ongeval vond plaats rond kwart voor tien op de kruising van de Provincialeweg N203 met de oprit naar de A9 richting Heemskerk. 

Een personenauto kwam uit de richting van Uitgeest en sloeg op de kruising af richting de A9, toen een andere personenauto uit de richting van Krommenie hard in de zijkant klapte. Door de klap draaiden de wagens om hun as om uiteindelijk tussen de brokstukken tot stilstand te komen.

20141126uitgeest-16

Politie, meerdere ambulances en de brandweer werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Ook medewerkers van de Provincie Noord-Holland, die aanwezig waren op een nabijgelegen steunpunt, schoten te hulp. Twee slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van hun letsel is niets bekend.

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse een onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. Vanwege de hulpverlening, het sporenonderzoek en de daaropvolgende bergingswerkzaamheden was de kruising lange tijd grotendeels afgesloten voor het verkeer.

Fotografie Mizzle Media / Niels Folkers

Lees vandaag ook: Aanhouding prominente leden Bandidos wegens afpersing 
(aanhouding en doorzoeking in Beverwijk en Heemskerk)