Bodyfashion Koning: ‘Van ochtendjas tot borstprotheses’

BEVERWIJK – „Wist je dat 70% van de vrouwen een verkeerde BH draagt?” Het team van Bodyfashion Koning, onder leiding van Joséa Brakenhoff, kan ook in een tijd waarbij online shoppen steeds vaker voorkomt, nog van grote waarde zijn voor haar klanten. „Wij zien dan ook vrij snel of onze klanten de juiste maat BH dragen.” In de speciaalzaak aan de Zeestraat wordt ruim de tijd genomen voor de klanten die binnen stappen. De zaak is sfeervol, sjiek en met een flinke oppervlakte, waarbij je in alle rust de lingerie, bad- en nachtmode kan bekijken.

Sinds 2002

Voor Joséa is het eigenlijk van jongs af aan vanzelfsprekend geweest dat ze de zaak in 2002 van haar moeder Mieke van Leur-Koning, heeft overgenomen. Na schooltijd zei haar moeder wel eens: „Snel naar naar huis, dan kun je meteen even bijspringen.” Binnen haar team (Corinne, Danielle en Friedel) en werkzaamheden is Joséa toch het beste op haar plek bij de klanten. „Daar doe je het toch voor” zegt ze met een glimlach op het gelaat.

ru0bzayid5l503vceyr4z1uo5

Ruim assortiment voor de vrouw én man

In de paskamers van de lingerie en foundation zaak op de Zeestraat heb je – meer dan – de ruimte om de vele collecties aan lingerie en kleding te kunnen passen. „Maar ik ben wel merkentrouw.” Joséa is erg tevreden over de kwaliteit die ‘haar’ merken de klant kunnen bieden. „Mensen denken vaak dat onze lingerie collecties zoals Chantelle, Mey of Marie Jo  allemaal erg duur zijn” Ze vervolgt: „Dat klopt niet, het zijn concurrerende prijzen mét kwaliteit, goede pasvormen en daarmee een duurzame aankoop.”

lypsb7kh2mux536y4co2q5v0a

Borstprotheses

Bodyfashion Koning is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Beverwijk. Een belangrijk onderdeel in de zaak is nog steeds het aanbod en advies wanneer het gaat om de borstprotheses. De winkelmedewerkers worden hier dan ook goed voor opgeleid. Joséa: „Iedereen volgt trainingen en als winkel zijn we SEM gecertifieerd.” Dit laatste is belangrijk voor de samenwerking met de verzekeringsmaatschappij. Voor de klant die na een operatie voor het eerst de winkel komt bezoeken voor een borstprothese is het soms een flinke drempel. „Wij zijn het inmiddels gewend en de klant kan binnen stappen wanneer ze dat zou willen. Met of zonder afspraak.”

xs719rbfc7jssctd8bxk8wh99

Klantensysteem 

De speciaalzaak werkt met een klantenkaart waarop de klant punten kan sparen.  Bij besteding van € 2,50 ontvang je 1 punt.  Bij 100 punten kun je rekenen op een cadeaubon ter waarde van € 12,50 die vrij in de winkel is te besteden.

qt4ma1hxpgyib2lnvzvik5g3v

Trends veranderen en materialen veranderen. Wat onveranderd zal blijven is de bevlogenheid en het plezier waar het team van Bodyfashion Koning iedere dag de bezoekers mee verwelkomen op de Zeestraat. Kijk voor alle lopende acties, ook op de social media pagina van Bodyfashion Koning door hier te klikken.