Kim-Lian van der Meij op het podium bij Zero Sixteen!

BEVERWIJK – Tijdens de Sundayfair op zondag 14 december komt Kim-Lian van der Meij naar Beverwijk voor de presentatie van haar nieuwste boek “Dierendorpje”. Na het grote succes van vorig jaar is er een nieuw boekje uitgebracht met de titel: “Dierendorpje in rep en roer”.  Op het podium en exclusief bij Zero Sixteen, zal de Beverwijkse musicalster samen met Gitte Spee, die het boekje prachtig heeft voorzien van schitterende tekeningen, om 14.00 uur uit het boekje gaan voorlezen en zingen.

Kinderen, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom voor dit gratis evenement op de Zeestraat. Ze gaat zingen en voorlezen, je mag met Kim-Lian op de foto, ze zal handtekeningen uitdelen en haar boek signeren. Chantal van der Meij van Zero Sixteen heeft in samenwerking met Kim-Lian iets bijzonders bedacht, exclusief voor Beverwijk!! Een “Dierendorpje” swaddle doek! Een swaddle doek is een grote hydrofiele doek, met vele gebruiksmogelijkheden. Je kan je kindje er mee afdrogen, je kan het gebruiken om in te bakeren, het kan over de kinderwagen gelegd worden en je kan er heerlijk mee je kindje mee knuffelen!! Het is een Limited edition. Er zijn er een beperkt aantal gemaakt en in combinatie met het boekje is het voor een speciale prijs aan te schaffen. Uiteraard verpakt in een mooie geschenkverpakking.

l5htv4acumtioosa52r59fepe

Alle winkels zijn geopend en op de Zeestraat is er een echte Kerstman aanwezig, een springkussen en een ijsbaan om in de Kerstsfeer te komen. Natuurlijk is het boekje een prachtig geschenk voor onder de kerstboom. Ook zal de uitslag bekend worden van de kleurwedstrijd van “Dierendorpje”. Kleurplaten worden verspreid op scholen en zijn ook af te halen bij Zero Sixteen. Ook is er nog een landelijke actie, de uitgever verloot onder alle kopers van het boekje een speciale Baboe bakfiets in “Dierendorpje rep en stoer” styling.

Kim-Lian zal om 14.00 uur beginnen met haar optreden bij Zero Sixteen, Zeestraat 48 in Beverwijk.

Schoenkadootje? Of.. al inkopen doen voor de kerst? Het boekje ligt namelijk al in de winkel bij Zero Sixteen!

ukdhg8x33b9ef4bgzik5eu7bp