Gegarandeerd een witte kerst in SnowPlanet!

Foto:

In Nederland lijkt de kans op een witte kerst elk jaar minder groot te worden. Maar niet als u kiest voor SnowPlanet! De indoor piste in Velsen-Zuid biedt tijdens de feestdagen volop sportief én culinair vermaak in een winters decor.

Op beide kerstdagen serveert SnowPlanet tussen 11.00 en 14.00 uur een uitgebreid brunchbuffet. De chef-kok verwent niet alleen volwassenen, maar ook de kleintjes worden niet vergeten. Uitermate geschikt dus voor de hele familie! Dat geldt ook voor grill & fondue, waarvoor u op beide kerstdagen én in het weekend direct na de kerst kunt reserveren voor zittingen om 16.30 en 20.00 uur.

Genieten van een culinair 5-gangendiner kan in Restaurant The Lodge. Hier waant u zich in een Zwitsers chalet, compleet met een knisperende open haard. Bij het voor- en hoofdgerecht heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. De medewerkers van The Lodge adviseren u graag over wijnen die goed bij de gerechten passen.

Wilt u een sportieve draai geven aan de kerstdagen? Informeer dan naar de aantrekkelijke tarieven voor het gebruik van de piste. In combinatie met een kerstbrunch of kerstdiner betaalt u voor één uur pistetoegang slechts 10 euro, inclusief huur van materiaal. Op deze manier maakt u kerst in SnowPlanet extra bijzonder!

Meer informatie over de kerstarrangementen is te vinden op www.snowplanet.nl. Bellen kan ook: 0255-545848.