Romantische komedie Tot volgend jaar! in Kennemer Theater

Foto:

BEVERWIJK – De internationale toneelklassieker ‘Same Time Next Year’ keert terug naar Nederland. Het stuk, gebaseerd op de gelijknamige film, was een groot succes op de Amerikaanse en Britse theatercentra Broadway en West End. Onder de titel ‘Tot volgend jaar!’ is deze romantische komedie vrijdag 12 december in Beverwijk te zien. Liz Snoijink en Peter Tuinman zorgen ongetwijfeld voor een ongekend hoog acteerniveau.

Een boekhouder (Peter Tuinman) en een huisvrouw (Liz Snoijink) ontmoeten elkaar en een vreemde affaire volgt. Ze trouwen uiteindelijk beiden met een ander, maar blijven elkaar één keer per jaar zien. Zo ontstaat er een bijzonder liefdesverhaal. De voorstelling volgt het koppel 25 jaar lang tijdens hun romantische weekendjes in een knus hotel. Ze ontwikkelen een diepe emotionele band, maar krijgen ook te maken met allerlei veranderingen in hun levens: geboorte, dood en niet te vergeten echtelijke problemen thuis. Op vaak humoristische wijze passeren de voorvallen de revue tijdens hun ontmoetingen.

Kaarten vanaf  € 22,50 voor vrijdag 12 december om 20.15 uur zijn te reserveren viawww.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.