Kies je IJmonder van het jaar 2014

Foto:

De ochtendkranten Dagblad Kennemerland en IJmuider Courant organiseren in samenwerking met Landgoed Duin & Kruidberg voor de vierde keer de verkiezing IJmonder van het Jaar. Het mooie van deze verkiezing is dat iedereen kan meebepalen. Simpelweg door jouw IJmonder te nomineren. De kandidaat moet iemand zijn die zich in de IJmond ergens met passie voor inzet, en in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest of Velsen woont.

Nomineer jouw kandidaat nu het nog kan door een mailtje te sturen met zijn of haar naam naar [email protected] of [email protected] Zelf ben je dan ambassadeur van je kandidaat. De nominatieronde sluit op 15 december.

Vanaf 20 december bepaalt het publiek via een stemronde welke zes kandidaten doorgaan naar de finale.Tijdens het Gala van de IJmonder van het Jaar 2014 wordt de winnaar gekozen door een deskundige jury. Dat gala wordt maandag 26 januari gehouden op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Alle genomineerden en hun ambassadeurs zijn welkom op het gala. De ambassadeurs van de finalisten presenteren hun kandidaat aan de jury.

De bekende cabaretier Arie Koomen heeft zijn broer, wijkagent Jan uit IJmuiden, genomineerd.

Andere, reeds genomineerde kandidaten zijn: 

– Yvonne Lubbers uit IJmuiden 

– Bert Kisjes uit Wijk aan Zee

– Jan Ros uit Uitgeest

– het echtpaar Cor en Nel Bart uit Beverwijk 

– het echtpaar Bert en Suus Kurpershoek uit IJmuiden 

– het echtpaar Hans en Maria van Rijswijk uit Santpoort-Noord

De vorige edities zijn gewonnen door: Hans Chialastri uit Heemskerk (2011), Fred Dictus uit IJmuiden (2012) en het echtpaar Martin en Anna Hageman uit IJmuiden (2013).

http://www.youtube.com/watch?v=CqxCbKIbDtk